یزدفردا؛ هواشناسی پیش‌بینی کرد: با ورود جریانات ناپایدار، دمای هوای استان در روزهای پایانی هفته به صورت موقت ۲ تا ۳ درجه کاهش یابد ولی در عین حال از فردا سه‌شنبه شاهد وزش باد و خیزش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا در استان باشیم.

به گزارش پایگاه خبری یزدفردا؛ هواشناسی یزد از تداوم الگوی تابستانه تا اواخر هفته و ماندگاری هوای گرم در استان خبر داد و پیش‌بینی کرد: افزایش نسبی دما تا فردا سه‌شنبه ۳۰ تیر ادامه داشته باشد ولی موقتاً طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هفته جاری کاهش نسبی دما در استان اتفاق بیافتد.

بیشترین دمای ثبت شده استان طی شبانه روز گذشته ۴۵ درجه و از ایستگاه‌های هواشناسی بافق، اردکان و چاه افضل و ایستگاه کشاورزی احمد آباد در شهرستان اردکان گزارش شده و خنک‌ترین نقطه استان نیز بیداخوید در شهرستان با دمای ۱۶ درجه اعلام شده است.

دمای شهر یزد در همین بازه زمانی بین ۲۷ تا ۴۲ درجه سانتیگراد اعلام شده که طی روزهای پایانی هفته جاری دو تا سه درجه خنک‌تر خواهد شد.

هواشناسی همچنین پیش بینی کرد: از امروز دوشنبه ۲۹ تیر در ساعات بعدازظهر و شب وزش باد به‌نسبت شدید با احتمال گردوخاگ و ورود ریزگرد از مناطق مجاور به استان را شاهد باشیم.

در همین رابطه نیز هشدار سطح زردی برای روزهای سه شنبه ۳۰ تیر تا پنجشنبه اول مرداد صادر شده و در این باره افزایش غلظت گردوغبار و کاهش کیفیت هوا در مناطقی از استان و نیز محدودیت دید افقی پیش بینی شده است.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا